Hoe tevreden zijn jouw keten­partners?

Goede zorg bied je samen. Verwijzers, gemeenten en andere samenwerkingspartners spelen daarom een belangrijke rol in de zorgketen. Maar hoe ervaren zij de samenwerking? Is de werkwijze helder? Wordt er goed gecommuniceerd? En waar kan het beter?

Met een ketenpartnertevredenheidsonderzoek ontdek je hoe jouw ketenpartners de samenwerking ervaren op het gebied van communicatie, bereikbaarheid, beschikbaarheid en andere punten. Zo kun je relaties versterken en samen nog betere zorg bieden.

Versterk de samenwerking met jouw ketenpartners

Ketenpartners zijn onmisbaar in het zorgproces. Maar betrekt jouw organisatie ze ook voldoende? Met een tevredenheidsonderzoek voor ketenpartners ontdek je hoe de samenwerking wordt ervaren en waar kansen liggen voor verbetering.

Misschien loopt de informatie-uitwisseling niet altijd soepel. Of verschillen verwachtingen over verantwoordelijkheden. Een ketenpartneronderzoek helpt je om deze knelpunten inzichtelijk te maken én op te lossen. Zo voorkom je ruis en werk je samen aan een sterkere en transparante zorgketen.

Voor wie is dit onderzoek geschikt?

Of je nu klein of groot bent, sterke samenwerkingen vormen de basis voor succesvolle zorg. Een ketenpartner­tevredenheidsonderzoek is dan ook geschikt voor zorgorganisaties die inzicht willen krijgen in de samenwerking met externe partners en/of deze willen verbeteren.

Zo voeren wij jouw ketenpartneronderzoek uit

  • In het tevredenheidsonderzoek voor ketenpartners werken wij met een vaste opzet. Het gaat om een korte vragenlijst die het zo laagdrempelig mogelijk maakt om deel te nemen. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om één extra vraag toe te voegen.

    Om straks goed van start te gaan, vragen wij je ook alvast om de e-mailadressen van de ketenpartners bij ons aan te leveren.

  • We zetten het ketenpartneronderzoek klaar en voegen eventueel jouw extra vraag toe.

  • Alles naar wens? Dan sturen wij het tevredenheidsonderzoek uit met een uitnodiging in jouw huisstijl. Wij zetten de vragenlijst ongeveer 2 weken open. In overleg kan dit ook over een langere periode.

  • Nadat alle inzendingen binnen zijn, analyseren wij de resultaten. De belangrijkste trends komen terug in een uitgebreid rapport.

Dit kun je verwachten van een SLiM! tevreden­heidsonderzoek

Betrouwbare inzichten

In de vragenlijst krijgen ketenpartners de ruimte om (anoniem) feedback te geven op het gebied van communicatie, bereikbaarheid, beschikbaarheid en andere gebieden. Zo krijg je een betrouwbaar beeld van hoe je er nu voorstaat.

Voer gericht verbeteringen door

Natuurlijk wil je weten wat er allemaal goed gaat. Maar het is al helemaal mooi als je weet wat er beter kan. Met het ketenpartneronderzoek van SLiM! ontdek je wat je sterke punten zijn en krijg je zicht op de verbetermogelijkheden.

Een (nog) sterkere zorgketen

Een goede samenwerking stopt niet bij een eenmalige evaluatie. Dit onderzoek helpt je om structureel te werken aan een sterke zorgketen waarin ketenpartners weten wat ze aan elkaar hebben. Zo voorkom je ruis en werk je samen aan duurzame verbetering.

Wist je dat SLiM! nog veel meer onderzoekt?

Benieuwd wat er leeft bij jouw ketenpartners?

Wil jij weten hoe jouw ketenpartners de samenwerking ervaren? Plan een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe een SLiM! ketenpartneronderzoek jou kan helpen.